HGSS Proglašen komunikatorom godine

Odlukom stručnog žirija 10. dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, za komunikatora godine proglašena je Hrvatska gorska služba spašavanja.

Grand PRix je godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću kojom se dodjeljuju priznanja za izvrsnost u struci, ove godine u 13 natjecateljskih kategorija. Uz to, žiri dodjeljuje priznanja u tri posebne kategorije: Komunikator godine, Grand PRix za doprinos struci i Šipak godine. Ove godine po prvi puta nominiran je i jedan kolektiv - Hrvatska gorska služba spašavanja.

"Hrvatska gorska služba spašavanja pokazala se ne samo izvrsnim komunikatorom, nego i komunikacijskim inovatorom. Od početka djelovanja HGSS je odlikovala sjajna unutarnja i vanjska komunikacija – s nastradalima i njihovim obiteljima, stručnjacima s kojima surađuju u spašavanju, medijima i drugim dionicima. O vrlo ozbiljnim temama poput sigurnosti i zaštite života te upozorenjima o prikladnom ponašanju u prirodi HGSS komunicira na zanimljiv način – kratko i jasno, začinjeno s malo dobrog humora“, kazala je Daria Mateljak, predsjednica žirija nagrada Grand PRix.

Ako je naša komunikacija ponukala i jednu osobu da promjeni percepciju sigurnosti boravka u prirodi, mi smo svoje napravili. Hvala Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću - HUOJ na toj privilegiji i časti da nas proglase komunikatorom godine.

Više o nagradi HUOJ možete pročitati ovdje.

Alati

733