Potražna akcija kod Križevaca

Na području Križevaca, kod sela Sv. Helena jučer je započela potraga za muškom osobom (1968. g.) koja je nestala u jutarnjim satima.

Nešto iza 12 sati potražna akcija u okolici Križevaca završena je pronalaskom tijela nestale osobe

12. ožujka
U 9 sati nastavljena je potražna akcija u mjestu Sveta Helena i okolici. U potražnoj akciji sudjeluje 35 članova HGSS-a iz 8 Stanica, Koprivnica, Bjelovar, Čakovec, Novska, Orahovica, Krapina, Zagreb i Ogulin, te 3 potražna tima iz Stanica Zagreb, Ogulin i Novska. Akciji se pridružilo 48 pripadnika DVD-a iz 15 društava, 26 lovaca LU Jelen Marinovac i 50 mještana. Koordinacija akcije vodi se iz zapovjednog vozila Stanice Novska uz suradnju sa Policijskom postajom Križevci.

11. ožujka

Danas ujutro nastavljeno je traganje za nestalom osobom na području Svete Helene pokraj Križevaca. Na terenu je 14 pripadnika HGSS-a iz 4 Stanice (Koprivnica, Bjelovar, Čakovec, Orahovica) uz dva potražna tima iz Stanica Bjelovar i Ogulin. Potrazi su se priključila i dva mještana.

10. ožujka
Potraga za nestalom osobom nastavlja se od ranih jutarnjih sati. Tijekom dana pretraženo je 1600 ha. U potrazi je sudjelovalo 19  članova HGSS-a s četiri potražna tima iz Stanica Novska, Čakovec, Koprivnica i Karlovac te 17  mještana.

9. ožujka

Na terenu su  4 potražna tima Stanica Novska, Bjelovar, Zagreb i Krapina te 21 pripadnik Stanica Novska, Čakovec, Bjelovar i Koprivnica.  U potrazi  sudjeluju i četiri policijska službenika, 15 pripadnika DVD Sv. Helena i mještani. Potraga je završila u 2:00 sata, a nastavlja se i sutra.

Alati

6779