Potraga na Lošinju

Nakon dva dana intenzivne potrage, nestala osobu pronašao je njegov sugrađanin koji je odmah obavijestio policiju i obitelj.

Četvrtog listopada 2018. HGSS Stanica Rijeka zaprima dojavu o nestaloj osobi na području Lošinja. Po dojavi na teren izlaze tri člana HGSS Stanice Rijeka – obavještajne točke Lošinj, dok se druga ekipa iz Rijeke okuplja u bazi na Vežici i kreće na prvi trajekt prema otoku Cresu i Lošinju. U potrazi je sudjelovalo 13 članova HGSS Stanice Rijeka sa dva potražna tima (potražni pas + vodič).

Osim članova HGSS Stanice Rijeka u potrazi za nestalim mladićem sudjelovali su: obitelj i prijatelji nestalog, djelatnici policijske postaje Mali Lošinj, veliki broj članova DVD Mali Lošinj i JVP Grada Mali Lošinj, djelatnici Grada Mali Lošinj, djelatnici tvrtke Lošinj usluga i veliki broj sugrađana.

Zahvaljujemo se svim sudionicima potrage na svom angažmanu i na odličnoj suradnji. Nakon dva dana intenzivne potrage, nestala osobu pronašao je njegov sugrađanin koji je odmah obavijestio policiju i obitelj.

Alati

1902