Šesto izdanje popularne utrke crazy hill trail 2020

U ludbregu je održano 6. izdanje popularne utrke crazy hill trail 2020.Lijepo vrijeme, spremni natjecatelji, odlična organizacija i pozitivna energija utrke doprinjela je tome da smo na kraju utrke, umjesto unesrećenih, nosili samo dobra i ugodna iskustva sa dežurstva.

U ludbregu je održano 6. izdanje popularne utrke crazy hill trail 2020. Na dvije staze, dužine 34 km i 16 km prijavilo se oko 450 natjecatelja iz više susjednih država i raznih dijelova lijepe naše. Brigu o sigurnosti natjecatelja već nekoliko godina zaredom, u svojstvu partnera utrke, nosi i HGSS. Dežurstvo je kao i dosadašnjih godina održano na obje staze u konceptu dežurnih grupa trkača iz HGSS-a, koji su, sa potrebom opremom zajedno sa natjecateljima, trčali u različitim dijelovima i različitim vremenskim odmacima,

Dio dežurnih ekipa raspoređen na fiksnim kontrolnim točkama brinuo se za komunikaciju između timova i organizatora u cilju optimizacije vremena dolaska ispravnog tima u slučaju nesreće. Lijepo vrijeme, spremni natjecatelji, odlična organizacija i pozitivna energija utrke doprinjela je tome da smo na kraju utrke, umjesto unesrećenih, nosili samo dobra i ugodna iskustva sa dežurstva. Na dežurstvu je sudjelovalo 13 članova stanice.

Alati

159