Treći tečaj za rukovatelje bespilotnih sustava

Nakon uspješno položenog pismenog i praktičnog dijela ispita, Hgss je bogatiji za još dvadeset i jednog licenciranog rukovatelja bespilotnih sustava.

Već od jutarnjih sati 30. studenog pa sve do kasno nedjeljnog popodneva 2. prosinca, prostorije središta za obuku HGSS-a “Dragan Špehar - Špeco”, ispunilo je radno okruženje polaznika   tečaja za rukovatelje bespilotnih sustava, predavača iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe i instruktora iz redova odjela bespilotnih sustava komisije za potrage i lavine. 

Kroz treći tečaj u ovoj godini, marljivim radom za koji su se polaznici pripremali i prije samog dolaska na tečaj učenjem zrakoplvnih pravilnika i zakona te intezivnim sudjelovanjem u toku samog tečaja, nakon uspješno položenog pismenog i praktičnog dijela ispita, Hgss je bogatiji za još dvadeset i jednog  licenciranog rukovatelja bespilotnih sustava.

Na taj način Hgss još jednom podiže standarde po  pitanju spašavanja, prevencije i zaštite ljudskih života pravilnom primjenom tehnologije i ljudskih potencijala.

Alati

986